اشکنه , طرز تهیه اشکنه , دستور پخت اشکنه , ha ki

مواد لازم اشکنه

تخم مرغ    ۴ عدد
پیاز    ۱ عدد
آرد    ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده    ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه    به اندازه کافی
روغن مایع    به اندازه کافی
فلفل سیاه    به اندازه کافی
نمک    به اندازه کافی

طرز تهیه اشکنه

ابتدا پیازها را نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبلیله خشک شده را اضافه می کنیم.

در ادامه آرد را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا تمام مواد یکدست شوند. در مرحله بعد ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. اجازه می دهیم مواد داخل قابلمه خوب جوش بخورند

سپس تخم مرغ ها را درون قابلمه می شکنیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. پس از اینکه اشکنه آماده شد آنرا را روی حرار ت بر میداریم. سپس مانند آبگوشت با نان ترید می کنیم و سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی هم به اشکنه اضافه کنید.

منبع : همدوره


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jessica طراحی وب سایت دارکوب هیئت جودو ودفاع شخصی شهرستان صحنه ترش سیب toolaki برنامه نویسان خبره Rick fingersprayer تک رگال مرکز فروش رگال ،استند ،چوبکار ،مانکن و ...