مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

مواد لازم حلیم بادمجون

    بادمجان
    گوشت گوساله یا مرغ
    کشک
    برنج.عدس.لپه
    نعنا
    سیر
    نمک و زردچوبه.پودرسیر

مراحل تهیه حلیم بادمجون خونگی و خوشمزه

    بادمجان رو سرخ میکنیم.و با کمی اب میپزیم که خوب نرم بشه.

    گوشت یا سینه مرغ رو از قبل با ادویه و پیاز اب پز میکنیم.وقتی پخت ریش ریش میکنیم

    بادمجان رو با گوشت کوب خوب له میکنیم و مرغ ریش شده ،برنج و حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم و قاطی میکنیم.کشک رو با کمی اب میجوشونیم و به غذا اضافه میکنیم

    زردچوبه رو اضافه میکنیم تا رنگ غذا خوشرنگ بشه.کمی پودرسیر و نعنا رو بهش اضافه میکنیم.اگه کشک بی نمک بود بهش نمک میزنیم.کمی آب میریزیم و زمان میدیم تا بپزه و مزه مواد به خورد هم بره.در آخر من با گوشت چرخی قلقلی های کوچیک سرخ کردم و به همراه نعناع داغ و سیر داغ برای تزیین استفاده کردم



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : میکنیم ,حلیم ,گوشت ,بادمجون ,تهیه ,خونگی ,اضافه میکنیم ,بادمجون خونگی ,حلیم بادمجون ,تهیه حلیم ,مراحل تهیه ,حلیم بادمجون خونگی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Melanie مروارید طب طراحی سایت - سئو کمک یار مهندسین عمران اموزش سایبری باربری و اتوبار استان تهران Elizabeth ناگفته های یک موفرفری حجرینو | بازار آنلاین محصولات دست ساز | Hojrino روستای هدف گردشگری لایزنگـــان